Oude JO13 viert “Kak in je vak” prijs in Parijs

Ze hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk kon de JO13  (2016-2017) gaan genieten van hun gewonnen prijs.

Alle foto's zijn hier te vinden of in het fotoboek.

 

Vrijdag 30 maart

Om 13.00 uur vertrok het hele gezelschap (14 spelers en 7 begeleiders), uitgezwaaid door de achterblijvers, per auto naar Parijs. Het zou een echt ‘mannenweekend’ worden!!

Helaas kwam 1 auto met pech stil te staan in België. Besloten werd dat de andere 3 auto’s hun weg zouden vervolgen en ze elkaar op de eindbestemming weer zouden zien nadat de auto was gemaakt. Dat liep even anders….noodgedwongen moest de auto, inclusief 2 begeleiders en 4 kinderen, terug naar Nederland…. Maar de reddende engel was inmiddels gevonden in de persoon van Jip Saris, die zijn Jeep ter beschikking stelde om zo toch nog richting Parijs te kunnen gaan. Om 4.00 uur ’s nachts werd de rit hervat en konden ze uiteindelijk om 9.30 uur alsnog aansluiten bij de rest.

 

Zaterdag 31 maart

Na een uitgebreid ontbijt, een potje voetbal en een spelletje op de camping werd de hele groep om 14.00 uur verwacht op de bowlingbaan. Vooraf was er al een scenario geschetst door Erwin F., we kunnen stellen dat die is uitgekomen. Na het bowlen werd er afgereisd naar StadeFrance, het stadion van het Nationale voetbalteam van Frankrijk, waar een VIP tour was geregeld. Wat hebben ze genoten en wat een indrukken hebben ze opgedaan, iets om nooit meer te vergeten. Uiteraard moest er ook gezorgd worden voor de inwendige mens en besloten ze dat dit pizza moest worden. Teruggekeerd op de camping volgde een avond vol voetbal, spelletjes, hapjes en drank en keerde de rust uiteindelijk weer voor een (korte) nachtrust, dag 2 zat er op!

 

Zondag 1 april

De dag begon met een paasontbijt waarna er eindelijk vertrokken kon worden naar Disneyland Parijs. Hier hadden de meeste kinderen toch wel heel erg naar uitgekeken. Af en toe viel er een buitje, maar dat mocht de pret niet drukken. Er werd gretig gebruik gemaakt van de attracties en gekeken naar de parades. Ook de begeleiders hebben zich in achtbanen gewaagd. Rond 20.00 uur ’s avonds was de pap bij de meesten wel op en werd er koers gezet richting de camping. De laatste avond moest uiteraard op gepaste wijze worden ingevuld……de jongens hebben dit wel heel letterlijk genomen. Wat een paar brandblussers al niet teweeg kunnen brengen. De insiders hebben de beelden gezien en er smakelijk om kunnen lachen, voor de jongens was het een benauwd moment…hahaha..

 

Maandag 2 april

Een klein feestje bij het ontwaken: Milan was jarig. Helaas was dit ook de dag dat de koffers ingeladen moesten worden en ze huiswaarts zouden keren. Zo lang naar toe geleefd en zo snel weer voorbij!! De terugreis verliep zeer voorspoedig en om 16.00 uur streek het hele gezelschap weer neer op het Sportpark. Na taart (dankjewel Monique), een frietje, snack en iets te drinken, ging bij de meeste jongens het kaarsje langzaamaan uit. We kunnen de eindbalans opmaken: het was een fantastisch, onvergetelijk, gezellig topuitje! Hier kunnen de kinderen en begeleiding nog heel lang met een warm gevoel naar terugkijken.

 

Iedereen die op welke wijze dan ook zijn bijdrage heeft geleverd willen we heel hartelijk danken!!

Posted by Paul Mekking Thursday, April 5, 2018 2:15 PM Categories: Verslag