Grote Clubactie 

Monday, September 11, 2017 8:24:00 PM Categories: actie

De trainingstijden zijn aangepast 

De trainingstijden zijn aangepast. Zie: <club>, <<Algemeen>>, <<<Trainingsavonden>>>. Of klik HIER.

 

 

Thursday, August 31, 2017 8:07:00 PM

Oefen- en bekerprogramma bekend! 

Het programma van de voorbereiding van SC Valburg 1 is bekend en vind je hieronder samen met het competitiejaarprogramma. Daarnaast heeft de KNVB op 29 juli het bekerprogramma voor alle teams gepubliceerd. Wil je weten bij wie jouw team is ingedeeld en wanneer de bekerwedstrijden staan gepland. Kijk dan in het bekerprogramma.
Het programma is ook te vinden in het "menu": Club > Algemeen >> Programma.

 

           
Voorbereiding SC Valburg 1   Programma SC Valburg 1 2017/2018   bekerprogramma 20172018
 
Saturday, July 29, 2017 2:27:00 PM Categories: agenda

SC Valburg zomernieuwsbrief 

Vrijdag 14 juli hebben we de zomernieuwsbrief verzonden. In deze nieuwsbrief wordt verwezen naar verschillende documenten, te weten: 

 

De genoemde documenten vind je hieronder. Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie!

Thursday, July 13, 2017 11:53:00 AM Categories: nieuws

Mini’s gezocht! 

*** OPROEP ***

Thursday, June 8, 2017 3:07:00 PM Categories: jeugd mp1 nieuws

Valburg Vrouwen draaien een Topseizoen 

Vandaag was het dan zo ver. de laatste wedstrijd van de Dames van SC Valburg. en dan ook geen gemakkelijke wedstrijd. GVA dat nog tot het einde van de competitie mee strijd om het kampioenschap in de 4e klasse. wij gingen vrij relax naar Doornenburg met de wetenschap dat wij gewoon in de top 5 spelen en dus vrijuit konden spelen. ik wilde als trainer\coach zelfs de dames laten kiezen welke positie ze wilden spelen vandaag. maar toen merkte ik dat er in dit team te veel prestige zit en ook hier bij de nummer 2 wilden voetballen voor een goed resultaat.we begonnen in een 1-4-3-3 opstelling met Janne in het doel Marina van Meel en Renske Van Dijk en Ineke van der Upwich Linda Leenders Janssen in de achterhoede. op het middenveld speelden we met Esther Jansen- Tessa van Cleef en Tara Houterman. de voorhoede bestond vandaag uit Yvonne Schouten-Janssen -Danielle De Haas en Arianne De Haas. de reserves waren vandaag Babet en Joy Jansen de overigens goed fluitende scheidsrechter floot voor het begin van de wedstrijd en het waren de Dames van Valburg die vol maar gedisciplineerd de aanval zochten.

en de eerste 20 minuten de bovenliggende partij waren.
in de 25e minuut kregen wij loon na werken. een mooie voorzet werd door Tessa van Cleef mooi gecontroleerd en met een fantastisch schot buiten bereik van de keepster binnen geschoten.0-1. GVA schrok hier van en was dan ook even van slag. wij kregen nog een paar kleine kansjes, maar een 2e doelpunt bleef uit. GVA.. niet voor niets natuurlijk lang mee gedaan om het kampioenschap lieten natuurlijk ook zien dat zij een goed voetballende ploeg hebben en drong ook steeds meer aan. een misverstand in onze verdediging buitte zij goed uit en scoorden de aansluitingstreffer. 1-1.
dit was tevens de ruststand.
in de kleedkamer was er vooral berusting en wij waren het met elkaar eens dat wij {weer} goed stonden te voetballen.
zoals al eerder genoemd in dit verslag ging ik deze wedstrijd in met de gedachte ons kan niets meer gebeuren en lekker vrijuit voetballen.Maar toen ik die koppies zag in de kleedkamer zag ik nog steeds die gretigheid en de wil om hier een goed resultaat weg te slepen.zoals iedereen wel weet spring daar ik als Trainer\Coach natuurlijk gelijk op in en gingen we weer zoals zo vaak met 2 centrale middenvelders spelen en om zo nog meer grip op de wedstrijd te krijgen zoals de eerste 20 minuten.
de Dames van GVA gingen steeds meer lopen en wij stonden goed en kregen zelfs nog een paar kleine kansjes op een doelpunt. het einde van de wedstrijd naderde en een uitzicht op een punt kwam steeds dichterbij.
een paar minuten voor tijd kregen wij een vrije trap tegen op de rand van de 16. ik dacht nee het zal toch niet gebeuren dat wij in de laatste minuten nog een doelpunt tegen krijgen wat wij niet verdienen. maar het was onze {weer} uitstekende keepster Janne die met een mooie redding,de 1-1 veilig stelde. onze afscheid nemende Petra De Waard had in de laatste minuut nog wel wat werk!! met de verzorging van de strijdende dames van SC Valburg die spontaan allemaal verzorging!! nodig hadden. Al met al hebben wij samen met de begeleiding en Dames een super leuk seizoen gespeeld. het is dan ook een eer om Trainer\Coach te mogen zijn van deze dames, en ook het aankomende seizoen zal ik deel uit maken van deze fantastische Dames groep van http://www.scvalburg.nl/

Wednesday, May 17, 2017 5:19:00 PM Categories: Dames

JO19-1 kampioen! 

Na een geweldig seizoen met maar 1 gelijkspel tegen Woezik, hebben we de jongens van de JO19-1 mogen huldigen als kampioen. Met trainer David Brons aan het roer hopen ze op 27 mei a.s. ook nog de finale van de beker te winnen.

Gefeliciteerd met dit, tot nu toe, mooie resultaat!

 

Sunday, May 14, 2017 6:06:00 PM Categories: jeugd kampioen

Naar de zaterdag! 

 
 
We verhuizen komend seizoen met ons eerste elftal naar de zaterdag! Samen met onze ambitieuze nieuwe hoofdtrainer. Zin in!
 
 
 
Saturday, May 6, 2017 6:00:00 PM Categories: 1e

Heino Zegveld nieuwe hoofdtrainer SC Valburg 

*** mededeling ***

 

Heino Zegveld wordt de nieuwe trainer van SC Valburg. Hij volgt Job Landman op die de afgelopen 4 seizoenen de scepter zwaaide.

Heino Zegveld is geen onbekende van de club. Hij is al jarenlang jeugdtrainer en heeft verschillende functies bekleed binnen het jeugdkader. Heino zal in zijn rol als hoofdtrainer worden geassisteerd door Cees Hensen.

De Technische Commissie is al geruime tijd bezig met de invulling van het kader voor volgend seizoen en het te voeren technische beleid de komende jaren. In die context is Heino dit seizoen gestart met de opleiding UEFA C die hij binnenkort hoopt af te ronden. Slagen is wel een voorwaarde i.v.m. de geldende licentie-eisen, al heeft assistent-trainer Cees Hensen ook de benodigde papieren. “De keuze voor dit duo betekent wat ons betreft niet dat we helemaal afscheid nemen van Job. Job is een echte verenigingsman. We zijn met hem in gesprek om te kijken of we hem kunnen behouden voor de club, zodat we ook volgend seizoen gebruik kunnen maken van zijn kennis en jarenlange ervaring'', licht voorzitter Henrie Janssen het besluit toe.

SC Valburg zit in een heel moeilijke periode voor wat betreft haar seniorenteams. Er is sprake van een wisseling van de wacht. Diverse ervaren spelers zijn reeds gestopt of nemen aan het einde van het seizoen afscheid, waardoor er een beperkt aantal spelers beschikbaar en vervroegd een beroep op de jeugdspelers wordt gedaan. “Dit seizoen moeten we zien te overleven en dat wordt nog een hele klus. Vanaf volgend seizoen hopen we een frisse start te maken met de bestaande vaste krachten en de doorstroom van een nieuwe lichting Dit alles in combinatie met een verbetering van de trainingsfaciliteiten – komende zomerstop wordt een kunstgrasveld aangelegd bij SC Valburg - bouwen we verder aan de toekomst van deze mooi club.”

Thursday, February 9, 2017 7:23:00 PM Categories: 1e nieuws

Online magazine over de nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen 

*** KNVB nieuws ***

Beste voetballiefhebber,

Hierbij ontvangen jullie het online magazine over de nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen. Zoals jullie in het magazine kunnen lezen, ben ik trots op onze samenwerking en dankbaar voor jullie bijdrage en inbreng. Het is prettig dat we dit gezamenlijk oppakken.

Amateurvoetbal kiest voor vernieuwing pupillenvoetbal

Afgelopen week hebben we jullie geïnformeerd over het besluit dat het amateurvoetbal vanaf het seizoen 2017/’18 start met nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen.

De nieuwe wedstrijdvormen worden in twee jaar, stapsgewijs ingevoerd. Dit besluit is tot stand gekomen na zorgvuldig overleg met de verenigingen en op basis van uitgebreid onderzoek. Op zaterdag 21 januari 2017 heeft de ledenraad van de KNVB -het hoogste besluitorgaan in het amateurvoetbal- aangeven voorstander van de vernieuwingen rondom de nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen te zijn.

Wat verandert er precies?
Met de introductie van het nieuwe pupillenvoetbal volgt Nederland het voorbeeld van Engeland, Duitsland, Spanje en België. En daarmee werken we aan meer dribbelen, schieten, samenspelen, scoren voor onze kinderen en dus meer plezier voor onze jeugd. In het online magazine lees je alles over de nieuwe wedstrijdvormen, onze begeleiding, voetbaltechnische aspecten, competitiezaken, accommodatie en sportiviteit en respect.

Seizoen 2017/’18
Vanaf het seizoen 2017/’18 voetballen pupillen onder 8 en onder 9 jaar in de vernieuwde opzet op een kwart voetbalveld, wedstrijden van 6 tegen 6. In het huidige seizoen spelen die leeftijdscategorieën nog 7 tegen 7 op een half veld. Spelen op een kleiner veld sluit beter aan op de belevingswereld van kinderen van deze leeftijd.

Seizoen 2018/’19
Vanaf het seizoen 2018/’19 starten de teams van onder 10, onder 11 en onder 12 met de nieuwe wedstrijdvormen. Met dit overgangsjaar krijgen verenigingen en voetballers de ruimte de nieuwe opzet te leren kennen en in te voeren. In totaal krijgen zo’n 300.000 voetballertjes met de nieuwe wedstrijdvormen te maken.

Evaluatie
Medio seizoen 2017/'18 volgt een evaluatiemoment waarin we graag van jullie vernemen hoe de wijzigingen in de praktijk uitwerken en of er nog verbeteringen kunnen worden aangebracht.

Klik hier voor het online magazine.

De komende weken plaatsen we op de pagina www.knvb.nl/pupillenvoetbal meerdere middelen waarmee er binnen de vereniging over de nieuwe wedstrijdvormen gecommuniceerd kan worden, waaronder presentaties voor de diverse doelgroepen en een bericht voor op de website van de vereniging.

Tot slot: Bedankt voor jullie inzet, samen werken we aan nog meer plezier voor onze jeugd!

Met vriendelijke groet,
KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

Jan Dirk van der Zee
Directeur amateurvoetbal

Thursday, February 2, 2017 11:58:00 AM Categories: nieuws
Page 1 of 23 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>