Na het versturen van de 1e teamindelingen voor het komende seizoen, zijn er nog diverse mutaties geweest in ons ledenbestand. Hierdoor zijn wij genoodzaakt de indeling te wijzigen. (Menu Teams > Teamindelingen, dubbelklik op PDF)

De nieuwe indeling (klik op de link) is gebaseerd op het huidige ledenbestand (per 01-06-2018). In het verleden hebben we de wens uitgesproken om zo veel als mogelijk meiden- en jongensteams samen te stellen. Dit laat ons huidige ledenbestand simpelweg niet toe. Door een tekort aan leden, zowel jongens als meiden, in bepaalde leeftijdscategorieën, hebben we er nu voor gekozen om in die categorieën gemengde teams te formeren. Zodat we ieder lid de mogelijkheid bieden om een favoriete sport te kunnen bedrijven.

Los hiervan is de JO17 (te)  krap bezet. Om ook deze leden de mogelijkheid te bieden in competitieverband uit te komen, zal gedurende de competitie een beroep gedaan worden op spelers van de JO15. Zo helpen we elkaar. Maar natuurlijk geldt dat voor alle teams en is in het verleden al gebleken dat iedereen de intentie heeft om elkaar te helpen gedurende de competitie.

Vragen of reacties op de indeling kunnen per email verzonden worden naar tc@scvalburg.nl.

Posted by Paul Mekking Friday, June 1, 2018 5:48 PM Categories: Mededeling Nieuws